Pension

Din pensionsopsparing er en af de vigtigste opsparinger i dit liv. Den skal sikre din økonomi, når du ikke arbejder mere. Hvor mange penge, du får at leve for, afhænger af, hvor meget du indbetaler, men i høj grad også af, hvor meget du får i afkast på din opsparing.

I Skandia investeres din opsparing til pensionen af nogle af de bedste investeringseksperter (fondsforvaltere) i verden. Vi er en af de største aktører på det globale marked for langsigtet opsparing. Det gør os i stand til at udvælge nogle af de bedste fonde. Og i sidste ende kommer det dig til gode i form af et højt langsigtet afkast. 

Størrelsen af dit afkast har stor indflydelse på, hvor mange penge du får at leve for, når du en dag ikke arbejder mere. Én procent mere i afkast kan betyde en forskel på mange hundrede tusinde kroner. Med vores afkastberegner kan du se, hvor stor betydning afkastet har for størrelsen af din pension.

En pensionsopsparing kræver involvering. Hvor meget bestemmer du selv. Skandia tilbyder opsparingsformer, som dækker forskellige behov, personligheder og risikovillighed. Med vores pensionscoach kan du få hjælp til at finde ud af, hvilket produkt der passer dig bedst.

 

 

 

 

Afkast top 3 - en måned